Tehokkaat rakennussiivoukset Heinolasta

Kaikki yhteystietomme

Erikoispesu Heinola tuottaa tehokkaat ja kattavat rakennussiivoukset. Toimimme Heinolasta käsin, mutta palveluitamme hyödyntävät rakennustyömaat koko Päijät-Hämeen alueella. Rakennussiivouksemme kattavat raivauksen, rakennusaikaisen siivouksen sekä P1-tasoisen loppusiivouksen.

Voit tilata meiltä tarpeidesi mukaan joko kaikenkattavan siivouspaketin tai vain tarvitsemasi osa-alueen siivouksesta. Ota yhteyttä ja kerro meille rakennustyömaasi siivoustarpeesta, niin teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen laadukkaasta palvelusta!

Raivaukset

Raivaus pitää sisällään erillisenä työvaiheena tehtävän rakennuksen ja rakennusalueen työnaikaisen raivauksen. Jotta työmaan turvallisuus säilyy, tulee raivaus yleensä toteuttaa jatkuvana palveluna.

Rakennusaikainen siivous

Rakennustyömaan siisteydestä tulee huolehtia muutenkin kuin raivauksen osalta. Rakennusaikaisen siivouksen pääasiallisena tarkoituksena on pitää rakentamisesta syntyvän pölyn määrä minimissä. Siisti ja pölytön työmaa vaikuttaa työturvallisuuteen, työviihtyvyyteen ja tehostaa myös työn suorittamista. 


Huolellisesti suoritettu siivous vähentää lisäksi riskiä sille, että pintoja joudutaan likaantumisen takia uusimaan, mikä puolestaan voi alentaa rakentamisen kokonaiskustannuksia. 

Loppusiivous

Loppusiivouksessa rakennus siivotaan täyteen käyttökuntoon niin, että se voidaan sellaisenaan luovuttaa tilojen loppukäyttäjille. Loppusiivous varmistaa rakennetun tai saneeratun rakennuksen siisteyden, terveellisyyden sekä turvallisuuden. Loppusiivous on kriittinen vaihe koko rakennushankkeessa, joten sille kannattaa varata tarpeeksi aikaa.

Meillä on rakennusten loppusiivouksista lähes 40 vuoden kokemus, mihin mahtuu lukemattomia siivouksia ja työmaita. Takaamme, että kaikki siivoukset toteutetaan laadukkaasti ja vaadittaessa P1-tason mukaisesti aina suunnittelusta viimeisiin silauksiin saakka!