Ikkunanpesua ammattitaidolla Heinolasta

Kaikki yhteystietomme

Erikoispesu Heinola toteuttaa ikkunanpesut ammattitaidolla kotitalouksille, yrityksille, taloyhtiöille sekä julkiselle sektorille. Meillä on kokemusta kaikkein haastavimmistakin kohteista, kuten Luhta-talosta. Voit tilata ikkunoiden pesut meiltä kertaluontoisena keikkana tai pidempiaikaisella sopimuksella.

Muistathan, että tilatessasi ikkunanpesun kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi, voit hyödyntää myös kotitalousvähennyksen. Tämän avulla voit vähentää omia kustannuksiasi merkittävästi. Ota yhteyttä kokeneeseen siivouspalveluun ja pyydä tarjous kohteellesi! Me palvelemme Heinolasta käsin koko Päijät-Hämeen alueella.

Jätä ikkunanpesu ammattilaiselle

Saat meiltä ammattitaidolla toteutetut ikkunanpesut, joiden jälkeen ikkunasi ovat kristallinkirkkaat. Tarpeen vaatiessa voimme siirtää huonekaluja, mutta olisi hyvä, jos ilmoitat meille etukäteen haastavista paikoista.

Ikkunanpesut onnistuvat meiltä lyhyelläkin varoitusajalla. Sinulla voi olla esimerkiksi tärkeä tilaisuus edessä kotonasi tai yrityksesi tiloissa, jota varten lasit täytyy saada puhtaaksi – me tulemme apuun nopeasti yhteydenottosi jälkeen!

Tutustu myös kerta- ja sopimussiivouksiin

Muista kotitalousvähennys

Mikäli tilaat ikkunanpesun kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi, voit tehdä verovähennyksen pesun työosuudesta.


Kotitalousvähennys voidaan myöntää henkilölle, joka teettää ulkopuolisella palveluntarjoajalla töitä kotona tai vapaa-ajan asunnossa sekä niiden pihamailla. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten mikäli taloudessa asuu kaksi henkilöä, voivat he saada vähennystä enemmän kuin yksin asuva. 


Muistathan siis hakea verovähennystä teettämistäsi ikkunanpesuista. Verohallinto arvioi jokaisen tapauksen erikseen, joten tutustu verovähennykseen tarkemmin vero.fi-sivuilla.

Verohallinnon sivuille