Kerta- ja sopimussiivoukset joustavasti Heinolassa

Kaikki yhteystietomme

Erikoispesu Heinola toteuttaa kerta- ja sopimussiivoukset joustavasti Heinolassa ja muualla Päijät-Hämeen alueella. Toteutamme siivouksia asiakkaiden kodeissa, taloyhtiöissä, toimistoissa sekä teollisuuden tiloissa.

Toteutamme kaikki palvelumme aina sinun ja kohteesi tarpeiden mukaisesti. Huolimatta siitä, onko kyseessä sopimussiivous vai kertaluontoinen keikka, palvelu voi pitää sisällään muun muassa aktiivisessa käytössä olevien tilojen perussiivoukset, ikkunanpesut, muuttosiivoukset ja remonttisiivoukset. Näiden lisäksi voi siivous kattaa tekstiilien pesut, kuten matot ja sohvat, sekä lattioiden vahaukset. Ota yhteyttä kokeneeseen toimijaan ja pyydä kohteellesi tarjous!

Kertaluontoiset siivoukset

Yksi yleisimmin tilatuista kertaluontoisista siivouksista on kodin perussiivous. Se on aina kaiken kattava siivous, jossa poistetaan pölyt, pestään WC- ja muut märkätilat sekä imuroidaan tekstiilipinnat. Halutessasi voit sisällyttää siivoukseen myös ikkunoiden pesun tai muun erikoispalvelun, kuten desinfioinnin tai otsonoinnin. Me käytämme laadukkaita ammattisiivousvälineitä, jotka mahdollistavat huomattavasti perusteellisemman siivouksen kuin mitä asukkaana voit itse suorittaa.

Myös rakennustyömaat voivat hyödyntää kertaluonteista siivousta esimerkiksi loppusiivouksen yhteydessä. Me hoidamme tehokkaasti kaikkein haastavimmatkin rakennustyömaiden siivoukset!

Lue lisää erikoissiivouksista

Sopimussiivoukset

Tarkoitamme sopimussiivouksilla säännöllistä palvelua, joka toteutetaan tarpeesi mukaan esimerkiksi joka päivä, kerran viikossa tai vaikka kuukauden välein.

Kun solmit kanssamme sopimuksen, kaikki siivoukseen liittyvä hoidetaan aina täsmällisesti ajallaan ja sovitulla tavalla. Me pidämme huolen siitä, että siivouksesta aiheutuu tilojen käyttäjälle mahdollisimman vähän häiriötä.

Laatu edellä

Pienen mutta tehokkaan yrityksemme mottona on, että kaikessa toiminnassamme keskitytään aina laatuun. Käytämme laadukkaita ja turvallisia pesuaineita, ja panostamme hyvään työnjälkeen. 


Pyrimme myös aina toteuttamaan asiakkaittemme toiveet kunkin siivouskohteen suhteen. Vaikka satsaammekin laatuun, on siivouspalvelujemme hinnat kuitenkin pyritty pitämään kohtuullisina ja kilpailukykyisinä.