Luotettavat ja turvalliset erikoissiivoukset Heinolasta

Kaikki yhteystietomme

Erikoispesu Heinola tarjoaa kattavan valikoiman luotettavia ja turvallisia erikoissiivouksia monenlaisiin tilanteisiin. Näihin palveluihin kuuluvat desinfiointi, viemärivahingot, hajunpoisto, otsonointi, kuolinsiivoukset sekä terveysviranomaisten määräämät raivaussiivoukset.

Ota yhteyttä kokeneeseen siivouspalveluiden tuottajaan ja pyydä meiltä tarjous tarvitsemallesi palvelulle. Olemme käytettävissäsi Heinolasta käsin koko Päijät-Hämeen alueella!

Desinfiointi

Desinfiointisiivouksessa siivottavan asunnon tai muun kiinteistön kaikki pinnat puhdistetaan ensin tavanomaisesti, jonka jälkeen suoritetaan desinfiointi. Desinfiointi poistaa mahdolliset taudinaiheuttajat sekä ennaltaehkäisee uusien pesäkkeiden syntymistä.

Viemärivahingot

Yllättävän vesivahingon sattuessa on tärkeää toimia nopeasti. Siivouspalvelun tuottaja puhdistaa ja desinfioi vaurioituneet pinnat, jotta mikrobit ja patogeenit eivät pääse leviämään. Tällä tavoin saneeraus voidaan aloittaa turvallisesti.

Hajunpoisto

Toisinaan hajunpoisto vaatii ammattilaisen keinoja. Haastavissa tapauksissa me hävitämme saastuneen irtaimiston ja putsaamme sekä käsittelemme tilan siten, että kaikki hajut ja niiden aiheuttajat poistuvat tehokkaasti.

Otsonointi

Otsonointi on yksi tapa, jolla voidaan poistaa epätoivottuja hajuja, kuten ummehtuneisuutta ja tunkkaisuutta. Sitä voidaan kuitenkin hyödyntää myös allergianaiheuttajien poistossa. Otsonointi on tehokas metodi, jonka takia tiloja ei voi käsittelyn aikana käyttää. Me vastaamme toimenpiteen turvallisuudesta.

Kuolinsiivoukset

Läheisen ihmisen poistuessa, surun hetkellä, voi asunnon siivous olla liian rankka tehtävä. Tällaisissa tilanteissa Erikoispesu Heinola auttaa luottamuksella ja turvallisesti.

Terveysviranomaisten määräämät raivaussiivoukset

Terveysviranomaiset voivat määrätä erilaisissa tilanteissa kohteen raivaussiivouksen. Esimerkiksi kohteessa säilytettävän tavaran määrä saattaa aiheuttaa uhkan paloturvallisuudelle. 


Mikäli tavaran määrän vähentäminen ei onnistu kohteen haltijalta, voidaan tehtävä ulkoistaa terveysviranomaisten toimesta ulkopuoliselle toimijalle. Yrityksemme on kokenut terveysviranomaisten määräämien raivaussiivousten suorittaja.

Tutustu myös rakennussiivouksiin